BoTryggt - Tryggare boendemiljö med CPG som leverantör

Via vårt koncept Bo tryggt erbjuder vi en bekymmersfri servicelösning till ett mycket fördelaktigt pris för fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsförening. Vi vet hur omständligt det kan vara med många olika leverantörer.

BoTryggt koncept bild

Fastighetsjour

Vid fel i eller kring er fastighet så som vattenläckor, stopp i avlopp, inbrottsskador, lättare elfel, skyddstäckning av trasiga dörrar eller fönster är våra duktiga jourtekniker snabbt på plats för att åtgärda det som hänt.

Störningsjour

CPG hjälper er att hantera alla slags störningar i fastigheten. Det kan gälla fester med hög musik, familjebråk eller grannar som är högljudda. Våra medarbetare agerar ombud för er på plats och pratar med de inblandade och försöker i första hand återskapa lugnet genom samtal, i andra hand kontaktas polisen. Vi dokumenterar noga vad som händer på plats. En rapport skickas till fastighetsägaren i samband med utförd störningsjour.

Trygghets rondering

Trygghetsrondering är en säkerhets- och servicetjänst för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och dess boende. Vi utför rondering av vind, trapphus, källarlokaler, allmänna ytor och parkeringsplatser. Vi rapportera trasiga lampor, skadegörelse, klotter och andra brister. Vi åker även på inbrottslarm, brandlarm och driftlarm. Detta leder till ökad tryggheten i området.

Parkeringsövervakning

Varje uppdrag skräddarsys efter parkeringens förutsättningar och ert behov.

Vi kan hjälpa er med:
  •  Parkeringsövervakning
  •  Tillverkning av parkeringstillstånd
  •  Linjemålning av parkeringsrutor
  •  Försäljning och montering av skyltar enligt gällande bestämmelser
  •  Smidig betallösning via sms eller app.

Rapportering/statistik

Vi dokumenterar alltid vad som händer på plats hos er. En rapport skickas till er i samband med utfört uppdrag. Genom rapporteringen kan ni enkelt få fram statistik och presentera den i olika diagram. Läs mer om vårt fantastiska rapporterings- och ärendehanteringsverktyg här.

Jour kontakt:
031-762 86 00

För ej akut kontakt:

Kontakta oss