Event och handel


Vi kan publika miljöer 

Handelspersonal rekryteras framförallt för sina kunskaper inom sälj och För sin branschkännedom. Deras huvudsakliga uppgift ska inte vara att Spana efter potentiella tjuvar eller att konfrontera gärningsmän. En väktare däremot är anställd för att bemöta och hantera sådana situationer och är dessutom utbildad för att kunna fatta bästa beslut utifrån rådande situation, med beaktande utifrån gällande lagar och förordningar.


Uniformerad Väktare och Ordningsvakt

Med uniformerad bevakning ökar du tryggheten och servicen i din butik eller köpcentrum och vi verkar i Preventivt syfte. Ökad trygghet leder till ökad omsättning, då Er personal Kan fokusera på kunden och inte på den potentiella tjuven. Våra väktare står för förtroende, flexibilitet och service, och vi lägger stor vikt vid ett professionellt bemötande. Genom att kombinera ett brett säkerhetstänkande med en väl utvecklat servicekänsla vill vi skapa en välkomnande och trygg handelsmiljö.

Civila Väktare

Butiksstölder är ett brott med mycket stort mörkertal. Vilket gör att det är Svårt att bedöma den faktiska omfattningen och utvecklingen via statistik. Civila Väktare upptäcker och polisanmäler ett stort antal av dessa brott. Butikskontroll syftar till att civila väktare spårar, kartlägger och griper personer som stjäl varor ur butik. Tjänsten utförs av väktare som vidareutbildats inom området butikskontroll. Det ingår i uppgiften att gripa, utforma anmälan samt sköta den löpande rapporteringen och kontakten med polismyndigheten

Utpasseringskontroll

Utpasseringskontroll utförs av uniformerade väktare som kontrollerar vad den anställda tar med sig ut från arbetsplatsen Detta i syfte att förebygga eller avslöja internt svinn. Utpasseringskontroller kräver goda rutiner avseende personalköp och liknande och dessa måste både era anställda och våra väktare känna till.

Leveranskontroll

Kontrollen utförs vid varuintag och lastbryggor, men kan också utföras på andra av kunden bestämda platser. Väktarens uppgift är att kontrollera godset mot följesedlar och se till att alla varor levereras, samt i oskadat skick.

Stationär bevakning

På ett bevakningsobjekt där säkerhetsbehovet är konstant eller mellan vissa klockslag är stationär bevakning att föredra. En stationär bevakningstjänst kan innehålla flera arbetsuppgifter under samma arbetspass. Vi anpassar tjänstgöringen utefter era behov som kund. Akut stationärbevakning är också vanligt vid händelse av exempelvis inbrott, hot eller skadegörelse. Eller tillfälliga bemanningsbehov vid exempelvis ombyggnation eller utförsäljning.
 


"Vakter och ledning har oss som kund i fokus och jobbar för vårat bästa. Den tryggheten känner jag inte alls med de andra vaktbolagen vi arbetat med tidigare."


Ronny Ojala
Administration Manager


Eventsäkerhet

CPG har en väl förtrogen organisation, med gedigen erfarenhet att skapa trygghet på både stora och små evenemang, företagsevent och sporthändelser. Vi har rekryterat vår personal med stor omsorg för att kunna leverera tjänster med högsta kvalitet och vi ser det som vår främsta uppgift att leverera rätt personal för arbetsuppgiften. Vår personal har lång arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen och vi vågar säga att vi kan publika miljöer. Vi hanterar alla olika arbetsuppgifter på ett evenemang. För oss som entreprenör är det särskilt viktigt att bli en del av servicekedjan där vi tillsammans arbetar åt samma håll.


Vi kan leverera hela säkerhetslösningar enligt nedan eller delar av säkerhetslösningar:

  • Ordningsvakter
  • Väktare
  • Värd/Värdinna
  • Publiksäkerhet
  • Säkerhetsansvarig
  • Sjukvård
  • Brandsläckare
  • Radiohyra
  • Låt oss veta ert behov så löser vi en skräddarsydd lösning

Vi vill vara delaktiga i att skapa de bästa förutsättningarna för att ge besökare, gäster och kunder en positiv och säker upplevelse.

Erfarenheter från både stora och små evenemang

CPG har erfarenheter med goda referenser från evenemang i publika miljöer och sedan starten 2008 har vi hunnit med många olika evenemang, festivaler, konserter och sportarrangemang.


Nordea MastersUnder Nordea Masters samarbetade vi på Nordea Masters och Lagardére Sports med CPG bevakning. CPG bevakning ansvarade för all säkerhet vid infarter samt på området med väktare och ordningsvakter. Samarbetet flöt på mycket bra och den personal som fanns på plats var väldigt professionell och skötte sina uppgifter utmärkt.

Stort tack för ett bra samarbete från Nordea Masters

Kristoffer Thuresson 
Senior Event Manager
Nordea Masters


Summerburst, IFK Göteborg, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas , GAIS, Ladies Night, Kulturkalaset, BK Häcken, Julgalan, Thåström, Eric Saade, Patti Smith, Roxette, Gyllene tider, Robbie Williams, Madonna, Julmatchen, I love Musical, Foo Fighters, Supermatcherna, Håkan Hellström, Gothia Cup, Diggiloo, Dans & Teaterfestivalen, Bruce, Springsteen, The Original ABBA Orchestra, Metal Town, Sävehof, Mark Knopfler, The Wave XL, Les Studios De Cirque de Marsail, Rix FM Festival, Helsingborgsfestivalen, Uddevalla solid sound, Just move it, EM i Ridsport, West Pride, Sävehof, Gothia Innebandy Cup, Thåström, Metallica, Filmfestivalen, Vi som älskar 90-talet, Sergel Cup, West Coast Riot, Petter, Alcazar, Basketfestivalen, Dam EM i fotboll, MTV Götaplatsen, Partille Cup, Melodifestivalen och mycket, mycket mer.

Offertförfrågan

City Protection Group levererar säkerhet anpassad för kunden och dess närmiljö med ett genuint fokus på personligt bemötande, förtroende och service.

Confirm you are not a robot