Göteborgs idrotten


 

Stolt säkerhetsleverantör till BK Häcken och Gothia Cup!

- Med  Ambition att ta hem det allsvenska guldet till Hisingen.

 

 

 

CPG har sedan 2010 varit säkerhetsleverantör och partner till BK Häcken i Allsvenskan. Samarbetet har bland annat lett till att vi fick vara med om klubbens första titel när de vann Svenska Cupen 2016. Utöver det har laget tagit Stora Silvret i Allsvenskan 2012 och en tredjeplats 2017 samt Svenska Cupen guld 2019 då finalen avgjordes hemma på Bravida Arena. Klubben har etablerat sig i den absoluta toppen av allsvenskan och har en tydlig ambition – att till 2021 ta hem det allsvenska guldet till Hisingen.

 

Vi har båda sett oss lite som utmanare -men som nu båda har hittat en bra position i den ”högsta serien” där vi vet att vi kan utmana de bästa och de största på varsitt håll.

Våra värderingar stämmer överens med BK Häcken som i varje del av verksamheten ser mångfald som en framgångsfaktor. Klubben har gjort enormt mycket för Hisingen lokalt, bland annat flera spännande CSR och ungdomsprojekt som vi på CPG gärna står bakom. Ett av de största och mest kända är Gothia Cup där vi på CPG varit säkerhets­leverantör sedan 2009 och där vi tillsammans har gjort en fantastisk resa.

 

Vi har utvecklat säkerhetsarbetet tillsammans med Gothia Cup till vad det är i dag. Detta är ett av våra absoluta hjärteuppdrag med så mycket glädje, värme, kärlek och minnen för livet, både för oss och för BK Häcken, och viktigast av allt för alla de ungdomar som är med från världens alla hörn!

 

 

”Säkerheten för BK Häcken och Gothia Cup är en av våra absolut viktigaste delar och grundstenar. Samarbetet med CPG är en otroligt viktig del. När det kommer till säkerhet är det viktigt att personerna vi jobbar med är varma och tillmötes­gående och där är CPG Världsklass” säger Thomas Anderson BK Häcken, på bilden syns han med gruppledaren Jackie."