Om oss

CPG - City Protection Group

CPG - City Protection Group

CPG är ett säkerhetsföretag i Västsverige med bred kompetens och stor lokal närvaro som erbjuder ett brett utbud av service och trygghetsskapande tjänster. Våra kunder återfinns inom privata sektorn, kommuner och statlig verksamhet. Vi har personal och arbetsledning med stor erfarenhet av att skapa en trygg närmiljö runt alla former av service- och säkerhetsuppdrag. Vår företagsidé bygger på att med kvalitet, engagemang och service utveckla och skräddarsy lösningar för varje kunds unika behov. Med dessa lösningar skapar vi trygghet som säkrar våra kunders ekonomiska värden och höjer kvaliteten på de uppdrag vi åtar oss.

- Vi tål att jämföras!

FLEXIBILITET FÖR OSS FRAMÅT

Många i bevakningsbranschen har insett vikten av service, värdskap och professionellt bemötande. Men lever alla upp till det i praktiken? Det var i alla fall frågan som ledde fram till att CPG startades 2008. Vi vill sticka ut som ett bolag som verkligen är på tå och levererar kvalité och engagemang hela vägen. Vi är dock medvetna om att vår verksamhet många gånger befinner sig i en ansträngd miljö där vi utsätts för yttre påverkan som formar och förändrar oss och harv genom åren blivit mycket bra på att bemöta de krav som ställs på oss. Vi anser att vikten av att vi som arbetsgivare tar vårt ansvar är precis lika viktigt som att varje medarbetare tar sitt ansvar. Tillsammans ska vi hjälpas åt att ständigt arbeta med oss själva; att påverka och utveckla förteget via våra ledord: engagemang, service och kvalitet.

ENGAGEMANG

Vi ser och bryr oss om våra anställda, kunder och varandra

SERVICE

Vi levererar service och värdskap utöver det som förväntas och skapar därmed trygghet och mervärde.

KVALITET

Teknik och instruktioner är endast ett hjälpmedel. Verklig kvalitet skapas av våra medarbetare genom engagemang och service.

CPG Sverige AB - Säkerhet i tiden och framtiden

Vårt mål och vår vision är att fortsätta leverera kvalitativa helhetslösningar utöver det vanliga. Vårt koncept bygger på förtroende, flexibilitet, teknik och människan. Vår målsättning är att verka som en innovativ aktör bland annat genom att fortsatt framhålla samverkan mellan personal, kunder, myndigheter och på marknadens seriösa aktörer.